Humans | Bodies | Images Despre Body Shaming

In multiple perspective artistice diferite

Visual Storytelling Atelier de fotografie cu Adi Bulboaca

“Îmi propun în cadrul atelierului să folosim fotografia ca pe o forma de a spune o poveste. Acolo unde nu găsim cuvintele pentru a vorbi despre corp, despre preconcepții și norme, construim cu răbdare o compozitie, un cadru si il fotografiem. Pentru a participa la acest atelier nu este necesar să ai foarte multe cunostințe tehnice legate de aparatură. Caut mai degrabă deschidere și sinceritate în exprimarea artistica.”

Tema de creatie si introspectie a atelierului porneste de la conceptul de body shaming, prezent in toate evenimentele din proiect. 

Traces of body shaming Atelier video cu Sorin Florea

Scopul acestui atelier este să aducem în discuție tematica body shamingului, să comunicăm deschis despre vulnerabilitate, corp, asumare și acceptare. Pentru a face aceasta practică cât mai ușor de parcurs și de transformat din personal în creativ, în coordonarea acestui atelier, alături de Sorin Florea va participa și psihoterapeutul adlerian Anda Păcurar. Împreună, vor asigura suportul necesar, atât creativ cât și teoretic pentru a înțelege care sunt cauzele body shamingului, formele pe care acesta le poate lua și efectele asupra fiecăruia.