Cursuri de dans contemporan in 2021

Corpul Resursa cu Arcadie Rusu

*Nivel incepator - intermediar | Nr. max de participanti - 15

Curs de dans contemporan

Ce ne face sa dansam? Dansul ne elibereaza si ne aduce o stare de confort, pentru ca emotiile isi gasesc o cale de manifestare, de exprimare faptica, de traire prin actiune. In cadrul cursului voi pune accent pe exercitii creative, care ne vor conduce de la miscare la gasirea propriului dans.

Playing with movement cu Ioana Marchidan

*Nivel intermediar | Nr. max de participanti - 15

Curs de dans contemporan

Putem sa ne jucam cu miscarea asa cum ne jucam cu cuvintele. Dar ca sa facem asta ar trebui mai intai sa invatam cateva. Cursul Ioanei iti propune o joaca serioasa in care vei invata tehnici de miscare cu scopul de a dezvolta un vocabular coregrafic. 


Movements and moments cu Andreea Novac

*Nivel incepator - intermediar | Nr. max de participanti - 15

Curs de dans contemporan

Pentru că dansul este al tuturor, atelierul pe care îl propun acum se adresează persoanelor interesate în a găsi căi potrivite, noi și uneori surprinzătoare de a fi în mișcare, indiferent de pregătirea lor anterioară.

Misca-ti trupu' cu Stefan Lupu

*Nivel incepator - intermediar | Nr. max de participanti - 15

Curs de dans contemporan si interpretare scenica

Propun ├«n cadrul acestui atelier de dans exerci╚Ťii de imagina╚Ťie ╚Öi autocunoa╚Ötere prin intermediul expresiei fizice, bazate pe leg─âtura dintre minte, trup ╚Öi suflet. Vom aprofunda rela╚Ťia mi╚Öcare – spa╚Ťiu scenic. Prin intermediul propriului corp vom experimenta dep─â╚Öirea limitelor personale ╚Öi conceptul de libertate.


Act in motion cu Attila Bordás

*Nivel incepator - intermediar | Nr. max de participanti - 15

Curs de dans contemporan

Atelierul se bazeaza pe exercitii de improvizatie, de creatie si fraze de miscare. Obiectivul de baza al atelierului este perfectioarea abilitatilor corporale, cercetarea expresivitatii in nonverbalitate. 

Corpul creativ cu Andrea Gavriliu

*Nivel incepator - intermediar | Nr. max de participanti - 15

Curs de dans contemporan

Acest workshop va opera cu improviza╚Ťia pentru a putea desc─âtu╚Öa o conexiune mai puternic─â cu noi ├«n╚Öine, cu spa╚Ťiul ╚Öi oamenii din jurul nostru, f─âc├ónd corpul s─â fie ├«n totalitate treaz, reactiv ╚Öi juc─âu╚Ö.┬á


ATENTIE

­čÜę Inainte de achizitionarea unui bilet la evenimentele noastre, avem rugamintea sa verificati informatiile prezentate mai jos despre accesul in sala Linotip si regulile actulale puse in vigoare de Comitetului National pentru Situatii de Urgenta.

Conform Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta Bucurestiul se afla acum in Scenariul Rosu si astfel pentru salile de spectacole se aplica urmatoarele reguli:

“b) ├Än localit─â╚Ťile unde inciden╚Ťa cumulat─â la 14 zile este mai mare de 3/1.000 de locuitori ╚Öi mai mic─â sau egal─â cu 6/1.000 de locuitori, organizarea ╚Öi desf─â╚Öurarea activit─â╚Ťii ├«n cadrul cinematografelor, institu╚Ťiilor de spectacole ╚Öi/sau concerte poate fi realizat─â cu participarea spectatorilor p├ón─â la 50% din capacitatea maxim─â a spa╚Ťiului, doar dac─â to╚Ťi participan╚Ťii sunt persoane vaccinate ├«mpotriva virusului SARS-CoV-2 ╚Öi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoane care prezint─â rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infec╚Ťia cu virusul SARS-CoV2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infec╚Ťia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoane care se afl─â ├«n perioada cuprins─â ├«ntre a 15-a zi ╚Öi a 180-a zi ulterioar─â confirm─ârii infect─ârii cu SARS-CoV-2 ╚Öi este asigurat─â purtarea m─â╚Ötii de protec╚Ťie;”

 
­čÜę Persoanele care nu indeplinesc niciuna din conditiile de mai sus, au posibilitatea de a solicita rambursarea valorii biletelor pentru evenimente viitoare, achizitionate inainte de declararea Bucurestiului in Scenariul Rosu.

­čÜę Toate persoanele participante la evenimentele Linotip au obligatia de a purta masca de protectie si de a pastra distantarea sociala pe intreaga durata a evenimentelor.

­čĹŹ Va incurajam sa utilizati produsele de igienizare a mainilor puse la dispozitie de Linotip inainte de intrarea in sala si sa actionati responsabil atat pe durata participarii la evenimente cat si in general.

Este o situatie in care existam impreuna si este important sa avem grija unii de altii si de noi insine.
Va multumim pentru intelegere si va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare!
#LINOTeam